Glossier Soothing Face Mist

INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Glossier har såklart en mist i sitt sortiment, men jag tvekade först om jag skulle klicka hem den eller ej då det var blandade recensioner. Tidigare i månaden släppte de dock en omformulering av Soothing Face Mist och då tänkte jag att den var redo för mig.

Misten ska lugna stressad hud och samtidigt återfukta. I innehållet hittas rosvatten som är en mild och naturlig återfuktare, likaså aloe vera och med hjälp av glycerin ska huden behålla fukt. Spraya på morgonen, efter rengöring, inna makeup, efter makeup, whenever helt enkelt.

Jag älskar denna. Visst, jag har en del favoriter när det kommer till mists men den här är annorlunda. Återfuktningen är så påtaglig och själva pumpen på flaskan är fenomenal. Det är en lätt mist, och med pumpen kan man lätt få ut lite eller med ett långt spray få med hela ansiktet. Jag som inte alltid är ett stort fan av ros är med denna mer positivt inställd, den stinker inte ros utan känns mer mysig.

Om jag kommer beställa igen? Ja! Om jag kommer missbruka denna? Gör det redan. 150 pix kostar den, och jag skulle lätt betala det dubbla.

Här får du 10% på ditt första köp hos Glossier. Glöm inte att välja Sverige som land längst upp till höger alt. längst ned på sidan, så ser du direkt alla priser i SEK.

Lämna ett svar