Gilda Cosmetic Hydra Performance Mask

Hemma på svensk mark igen och oj vad bra jag haft det, dock trodde jag att jag skulle ha mer tid för inlägg. Tänk vad fel jag kunde ha, eller snarare har jag prioriterat att bara få vara. Idag har jag också bara varit, och redan hunnit söndagsmaska och med tanke på all sol jag fått så satsade jag på fukt.

image

Gilda Cosmetics har nyligen släppt Hydra Performance Mask vilket är en ansiktsmask som ska ge en klarare och jämnare hudton, öka fukthalten i huden samt ge ökad spänst, lyster och energi.

Formulan innehåller bl.a. högrenade, naturliga extrakt från vild morot, apelsinskal och E-vitamin. Ett B-vitaminkomplex ska bidra till en hud med ökad klarhet, lyster och förbättrad hudkvalitet. Glycerin, mjölksyra och aminorsyror ska binda fukt på djupet och sheasmör och jojobaoljan mjukgör huden.

Detta är en transparent mask på huden, och känns inte särskilt mycket under verkningstiden. 10-15 min ska den sitta på och sköljs sen bort med ljummet vatten eller tas bort med en varm handduk. Efteråt känns huden återfuktad och mjuk, och jag ser en helt annan lyster i huden. Denna mask bör användas 2-3 gånger i veckan för optimal effekt, och passar bäst för torr eller mogen hud. Jag gillarn och kommer lätt använda den ett par veckor för att boosta huden efter sol och nu när kylan kommer.

395 kr för 50 ml och hittas här.

*Pressprov

Lämna ett svar