Garnier Respons Shower Gel


Förra året hintade Respons om att de skulle följa upp sina då nylanserade hudprodukter med en duschserie. Sagt och gjort, och under detta års Daisy Beauty Expo fanns de på plats.

Shower Gel kommer i sex olika varianter. Två nya kombinationer och övriga fyra är redan välbekanta i hår- respektive kroppssortimentet. Alla sex Shower Gels med ingredienser av naturligt ursprung ska verka återfuktande och alla är fria från parabener.


Marvellous oils, argan and camelia oils. Jättemysig tvål som ger ett mjukt och mysigt resultat. Har en oljig formula, och är perfekt för torrisar.


Oat cream & white almond milk. Lite krämigare konsistens som ska verka vårdande samt vara snäll mot torr och känslig hud. Doften är mjölkig och för mig jättehemsk. Next!


Mythic olive & black soap. En ganska rinnig formula, men som doftar ljuvligt och ska passa extra torr hud ypperligt. Fick direkt flytta in i duschen hos mig, and I like it!

Förutom dessa tre finns också Honey treasures och de nya dofterna Lemon and elderflower samt Aleppo soap & rose oil.
Rekommenderat pris är 22,90 kr (!!!) och är alltså budget deluxe. Ett riktigt klipp och jag tycker överlag att de är supermysiga.

*Pressprov

Lämna ett svar