Garnier Respons Honey Treasures

Garnier Respons Honey Treasures är en serie för skört och skadat hår. Jag har testat schampoot och balsamet under ca en månad, med tvätt i snitt 3 gånger i veckan.

Garnier Respons Honey Treasures 001Blandningen är berikad med honung, bidrottninggelé och propolis och ska ge en känsla av friskare och mer motståndskraftigt hår redan från första tvätten.

Jag tänker väl inte ägna dessa två någon längre utläggning. Ja, det luktar gott… och sen har jag inte mycket mer positivt att säga. Balsamet ger en något sträv känsla och håret blir inte alls så följsamt som jag vill att det ska bli. Sedan har mitt hår blivit betydligt fetare väldigt mycket snabbare efter att jag började använda dessa. Håret känns också skörare i topparna, mer än efter en blekning hemma, när håret torkat.

Ska jag köpa budgetalternativ igen så är det inte dessa två, för jag var ingen bra matchning tillsammans med Honey Treasures.

* Pressprov

Lämna ett svar