First Aid Beauty Facial Radiance Pads

Kanske minns du att jag älskade padsen från Exuviance, men av någon anledning har jag inte beställt hem nya. Det fina är att jag hittat nya pads som också är helt fantastiska. First Aid Beauty (FAB) Facial Radiance Pads är fuktiga pads klara för användning och de innehåller bland annat glykol- och mjölksyra som ska verka exfolierande. Gurka och indiska krusbär ska hjälpa till att utjämna hudtonen samt citronskal och lakritsrot ska ge huden lyster. Vilken kompott! Produkten ska passa alla hudtyper.

Jag använder dessa på morgonen innan återfuktning och gillar den rena och klara yta som lämnas och blir mer påtaglig efter en tids användande. Bäst är att huden ser klarare ut, får fin lyster och padsen preppar huden med fukt innan min ordinarie dagkräm. Ja, jag gillar dem och min hud gillar uppenbart pads på morgonen. Ett vinnande koncept!
           
En burk med 60 pads går på 295 kr, och styckpriset blir helt klart fördelaktigare om du delar dem på hälften… dels för att en halv räcker för ansikte plus dekolletage och det blir helt klart mer ekonomiskt.

Har du testat exfolierande pads? Kanske måste utforska om det finns fler jag måste testa, så hit me med tips!

Lämna ett svar