Filorga Time-Zero Serum

Filorga Time-Zero Serum
För en tid sedan lanserades denna – Filorga Time-Zero Serum – och jag har fått testa. Som jag skrev i tidigare inlägg så ska serumet minska alla typer av rynkor och vara någon form av magi på flaska. Klart jag blev nyfiken!

Filorga Time-Zero Serum
Ett serum berikat med aktiva ingredienser, direkt inspirerad av de fyra senaste anti-rynk innovationerna inom estetisk medicin.

En innovativt utformad flaska sammanför två formula: en superkoncentrerad anti-rynk formula och en formula för omedelbart lyft.

Filorga Time-Zero Serum
Formulan är vit och flytande men inte det minsta rinnig, vilket är bra. Den är otroligt dryg så lite räcker långt. Efter applicering så känns huden återfuktad, spänstig på bara ett kick och det känns nästan svalkande.

Då jag inte har några djupa rynkor så har jag inte sett någon världomvälvande effekt på det sättet, men huden har känts smidigare samt fått en ny lyster. Något jag dock har lagt märke till är att mina mimiska linjer i pannan som förr eller senare kommer bli fina permanenta rynkor inte är lika tydliga. Nästan som en botoxeffekt! High five på den! Så ja, jag tror nog att det är någon form av magi i denna flaska och undrar vad den hade gjort om jag haft djupa rynkor…

Flaskan rymmer 30 ml och kostar 675 kr. Du hittar den på t.ex. på Kicks och Lyko.

*Pressprov

Ett svar

Lämna ett svar