Eyes on MAC – Amber

Nu har jag äntligen lyckats få swatches på min fina Amber-palett, en av mina Eyes on MAC-paletter. Flera av skuggorna är väldigt ljusa eller skira och därför svåra att fånga på bild, precis som skimmer kan vara, men hoppas jag kan återge någorlunda. Som bas under skuggorna har jag använt Eyeshadow Primer Potion i Original från Urban Decay. 1. Cozy grey – kall grå. Bilden gör den inte alls rättvisa då den är betydligt ljusare. Perfekt som ”bas” på locket.

2. Kitties – ljus brons. Aningen skimrig och toppen för att pigga upp ögat.

3. Georgia peach – brunrosa. Skön och lätt färg som funkar till de flesta tillfällen – som en subtil färg till en clean beauty eller varför inte göra en mjuk sotning med denna?

4. Ricepaper – persikoguld med skimmer. Ljus och skimrande. Perfekt som highlighter. Jag använder den främst i ögats innervrå.

5. Creative copper – ljusbeige. Guld guld och guld. Lite svår att få med på penseln så den tar ett tag att applicera men den är fantastiskt vacker på, så det är värt det.

6. Cork – dämpat gyllenbrun. Påminner om min favorit Soba (som dock är mer guldig) och därför tycker jag nog om denna per automatik. Funkar perfa till sotning, som intensitetsskugga eller för en mörkare globlinje.

7. Don’t tell – glittrande brun. Är fantastisk fin, precis som nr 5 är den dock svår att få upp på pensel, men den är också värd tiden.

8. Aromatic – matt brun. Väldigt basic mörk brun, typ så.

9. Pepper please – brons-koppar-brun med glitter. Fin som snus, dock så följer inte skimret med särskilt bra så den här färgen blir en basic brunsvart med ytterst lite skimmer.

  

Jag ger denna palett höga betyg, den är prisvärd i mitt tycke och får en bra mix för att bygga fantastiska looks, och nyanserna i denna är verkligen jag. Det som jag också känner är grymt bra med dessa paletter är att få testa fler skuggor från MAC som en inte testat innan. Kommer säkerligen köpa på mig några av dem när de sinar i paletten.

//Finally swatches of my beloved Eyes on MAC times nine in Amber.

Ett svar

Lämna ett svar