Exuviance Skinrise Bionic Pads

Jag har gjort två face scans på ganska kort tid, och senast tillsammans med Exuviance. Att jag är en torris konstaterades igen tillsammans med lite annat. Med mig hem fick jag lite produkter, baserat på resultatet, och jag har börjat testa vissa av dem. Först ut på bloggen är Exuviance Skinrise Bionic Pads.

Detta är indränkta pads som ska verka sammandragande, fuktgivande samt motverka ålderstecken. Produkten innehåller PHA-syror (glukonolakton, laktobionsyra och glukoheptonolakton) som jämnar ut hudtonen och återfuktar. Denna tonic är också milt exfolierande för en klarare hud.

Skinrise Bionic Pads skyddar mot fria radikaler med hjälp av bland annat A-, C- och E-vitamin. Huden blir len av kombinationen eukalyptus och gurka, som slätar ut och lindrar, och med extrakt av pepparmynta och grapefrukt fräschas huden upp.

Jag är hooked. Efter rengöring på morgonen så åker en pad fram och jag blir alltid lite förvånad hur frisk huden ser ut efteråt och också känns direkt återfuktad, även om det kan strama lite. Verkligen ett bra sätt att börja dagen på!

Burken innehåller 36 pads, som kan klippas itu för att inte slösa på produkt då en halva lätt räcker för ansikte och hals. Prislappen ligger på 349 kr så att klippa isär padsen känns ganska nödvändigt, för jag tycker att det är mycket pengar för att räcka strax över en månad om en använder varje dag. Det här är hur som en produkt jag vill fortsätta använda och blir förvånad om det inte klickas hem en ny burk efter att denna tar slut.

*Pressprov

3 svar

Lämna ett svar