Eucerin – DermatoCLEAN och Hyaluron-Filler

Då har jag ännu en gång avslutat en period hudvård, och det har denna gång varit fyra produkter från Eucerin som jag umgåtts med i cirka sex veckor. När jag varit på resande fot har jag dock använt mig av reseförpackningar från diverse olika märken, för smidighetens skull.

Rengöring

Eucerin Dermato Clean 001
Här har jag använt mig av cleanser och toner i DermatoCLEAN-serien från Eucerin. Serien innehåller totalt fem produkter, helt med fokus på rengöring för alla hudtyper och behov som ska lägga en bra grund för att huden ska andas bättre. Produkterna innehåller en innovativ kombination av verksamma ämnen från naturen som effektivt avlägsnar makeup från huden och samtidigt ser till att huden bibehåller sin naturliga fuktbalans. Stimulerar också hudens förnyelseprocess.

Eucerin DermatoCLEAN Refreshing Cleansing Gel
Detta är en mild och effektiv gelformula som avlägsnar makeup och orenheter.

Jag tycker om denna produkt otroligt mycket, den är skonsam och tar verkligen bort orenheter och makeup. Den har också varit väldigt snäll mot mina ögon, trots att jag haft linser på mig, och inte en enda gång har jag upplevt att produkten kommit in i ögonen och irriterat. Enda jag saknar är den där ”smidighetskänslan” som jag ofta får av bra rengöringar, men rengör, det gör den verkligen.

Eucerin DermatoCLEAN Clarifying Toner
Ett milt ansiktsvatten utan alkohol som friskar upp huden och avlägsnar eventuella rester från rengöringsprodukten.

Denna toner vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, för den gav för mig inget wow-moment men självklart hjälpte den att ta bort det där sista, men ja.

Återfuktning

Eucerin Hyaluron-Filler 001
Dessa två raringar tillhör serien Hyaluron-Filler vilka ska hjälpa till att släta ut fina linjer och fylla ut djupa rynkor. De är med sina kamrater i serien kliniskt testade och innehåller en kombination av korta och långa kedjor av hyaluronsyra samt det bioaktiva ämnet glycin saponin, som har visat sig öka hudens egen produktion av hyaluronsyra.

Eucerin Hyaluron-Filler Dagcreme för torr hud
En avancerat komponerad dagkräm mot rynkor och för torr hud, med hyaluronsyra som fyller ut även djupa rynkor. Med solskyddsfaktor (SPF) 15 och UVA-skydd förebygger krämen förtida hudåldrande och djupa rynkor.

Den här är bra, riktigt bra. Mjuk, smidig, går snabbt in i huden, dryg och är en jättebra grund för makeup. Kan inte säga hur mycket den förebyggt eller minskat, då jag inte har tydliga linjer, men jag gillar den skarpt och huden känns smidigare och spänstigare.

Eucerin Hyaluron-Filler Nattcreme
En avancerat komponerad nattkräm som fyller ut även djupa rynkor. Koncentrerad dexpantenol främjar hudens förnyelseprocess under natten. Huden känns mjuk och återfuktad.

Ja, lite samma visa här. Bra produkt och jag har känt mig bra återfuktad varje morgon jag vaknat.

Överlag är jag nöjd med alla produkter men får jag favorisera är det cleansern samt dagkrämen som jag låter vara kvar. Nu är det dags för nya hudvårdäventyr…

*Pressprov

Lämna ett svar