Empties #2

Min produktsamling i skönhetsväg är utöver det normala och det testas hundratals produkter varje år. Självklart tar därför inte många produkter slut innan jag hoppar på nästa, men vissa är så bra att de får en plats i badrumsskåpet tills de tar slut. Dags för Empties #2.

Följande produkter har tagit slut under senaste månaden, och vissa har jag skrivit mer om tidigare och har därför länkar till respektive inlägg.

REN Flash Hydro-Boost Instant Plumping Emulsion
Denna har jag använt i perioder, när huden behövt en extra fuktboost. Fantastisk? Som sjutton. Kan vara den produkt jag sörjer lite extra över att den tagit slut. Inlägg här.

Exuviance Evening Restorative Complex
Nattkräm som använts flitigt. Första omgången jag använde den så sparkade min hud bakut och började klia. Men, det måste ha varit något annat jag reagerade på för vid andra omgången tillsammans med andra produkter har den funkat super. Väldigt lugnande kräm och huden har varit väldigt mysig när jag vaknat.

c/o Gerd Cloudberry Facial Cream
Ja, men tjena, vilken räddare under både kallare klimat och under säsongsskifte. Jag slutade använda den i våras någon gång, men har återkommit till den lite då och då när jag haft panik med reaktiv hud. Ibland behövs de där produkterna som man alltid kan lita på. Inlägg här.

esse Sensitive Cleanser
Så mild, behaglig och mysig. Tar bort orenheter och det mesta av makeupen och lämnar en fin och mjuk hud efter sig – utan någon hinna. Flaskan, trots lite klumpig av glas, är ju också en fröjd för ögat. *Älskar bruna glasflaskor*. Min ibland känsliga hud har älskat Sensitive Cleanser, helt klart.


Så, vissa nya produkter är redan inne i badrumsskåpet. En ny hudvårdsrutin ses över och vissa produkter är redan på plats för att stanna, vissa mer på besök. Kommer någon användas till sista droppen? Vem vet, vem vet. To be continued…

*Pressprov

Lämna ett svar