Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil

På Daisy Beauty Expo bekantade jag mig med Elemis, vilket är Englands ledande spa och hudvårdsmärke. Hade själv aldrig testat deras produkter men hört otroligt mycket bra. Med mig från expon fick jag Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil, vilken jag tänkte skulle bli ett senare projekt. Men, efter att diverse bloggkollegor började hurra och jubla kring innehållet så åkte den raskt fram.

ElemisNourishing OmegaRich Cleansing Oil

Denna rengöringsnyhet innehåller 90% naturliga oljor, och tar snabbt bort makeup och orenheter. Används genom 1-2 pump som masseras i ansiktet, på torr hud, och sedan tillsätts varmt vatten. Oljan blir tillsammans med vattnet till en mjölkig lotion, som rengör huden, som sedan tvättas av. Formulan ska lugna samt förstärka hudens fuktbarriär.

Elemis, som lägger högt fokus på kvaliteten av de aktiva ingredienserna har här satt samman tre gamla godingar. Vinterrosolja som är rik på Omega-9, Chiafröolja som effektivt tar bort makeup och granatäpple som är vitaminrikt samt ser till att huden blir strålande och fylld av näring.

Jag blir förundrad varje gång jag använder den, dels hur effektivt den tar bort makeup, hur göttigt den doftar (citrus) men främst för att jag känner mig galet mjuk och återfuktad. Vid tyngre makeup kan ibland två omgångar behövas, såklart. Enda minuset so far är att jag introducerat produkten för sambon, så jag får inte ha den för mig själv, men tur nog är den dryg nog att hålla ett bra tag framöver. 

* Pressprov

4 svar

Lämna ett svar