#daisybeautycruise

daisybeautycruise

I lördags var det dags för 24h kryssning tillsammans med Daisy Beauty och 25 ivriga skönhetstokar i form av främst skönhetsbloggare samt några skönhetsjournalister. Vi samlades redan kl 07 och en halvtimme senare satt vi och åt väldigt god frulle på Viking Lines fartyg Grace samtidigt som vi lämnade Stockholm bakom oss. Dessvärre var jag skitdålig med kameran, men det får gå ändå.

daisybeautycruise
Kicki hälsar välkommen.

Efter gofrulle så var det äntligen dags för första passet vilket var en workshop i Daisy Beautys regi kring personligt varumärke. Otroligt givande, roligt och något jag själv vill fördjupa mig ännu mer i. I workshopen hade vi delvis blivit indelade i par där vi på förhand läst in oss på sin partner och fått analysera kring personens varumärke. Min partner blev Malin och det kändes så himla rätt att få ge varandra feedback, för tillsammans är vi starka!

daisybeautycruise

Sedan följde presentationer från Reserol, evo, IDUN Minerals, Lumene och Kiss New York Professional. Massor av nyheter presenterades och vi fick även hintar om vad som komma skall hos några varumärken.

daisybeautycruise

Tänker inte gå in nåt på respektive märke här och nu, utan det får bli separata inlägg framöver och allt eftersom jag hunnit testa delar av det jag fått med hem. Tro mig, det är så mycket fint!

daisybeautycruise
Till lunch ska man äta så mycket rom man bara kan, det är känt sen länge.

Vad hände sen? Jag och min roomie Dominika, som jag bara träffat lite kort vid ett tidigare tillfälle, fräschade upp oss och fick sedan sällskap i hytten av Alexandra. Det kan ha blivit lite bubbel innan maten… På finskt vatten blev det sedan trerätters och det var grymt bra mat, gott vin och otroligt roligt sällskap. Efter det… dans, dans och dans. Jag stupade i säng och det kändes som fem minuters sömn och vips var vi åter i Stockholm igen och skulle gå av.

Jag har inte haft såhär roligt på länge, och jag är både fylld med så mycket inspiration, intryck och glädje. Det är en fantastisk gemenskap, kunskap och kärlek som jag alltid får uppleva på Daisy Beautys arrangemang. Så himla tacksam och känner sådan ära att ha fått följa med.

Tusen tack till Kicki, Sam och Victor på Daisy Beauty, ni är fantastiska! Tack till min galna och underbara roomie Dominika, min älskade vän Alex, alla grymma varumärken och alla andra hjärtan som var med. Jag kommer minnas lördagen forever och hoppas behålla den här bubblande känslan länge.

      
Blir du nyfiken på hur övriga haft det, spana in #daisybeautycruise på Instagram.

4 svar

  1. Tack för en fantastisk helg – från början till slut. Den bästa helgen på länge och jag saknar dig redan!!!

Lämna ett svar