Daisy Beauty Expo 2017


Det finns inget bättre sätt att börja beautyåret på än med Daisy Beauty Expo vilket var denna helg. För andra året i rad fick jag, tillsammans ca 100 beautykollegor, äran att medverka på skönhetsexpot anordnat av Daisy Beauty. Även om jag aldrig trodde att förra året gick att toppa, så blev detta gaaaalen succé! Till exempel var expot detta år uppdelat på två dagar, första dagen med föreläsningar och andra dagen med utställning. Sjukt bra, för då kunde en fokusera på ett annat sätt, plus att jag fick träffa de flesta två dagar i rad!

Det är så himla många intryck och nyheter att det är svårt att veta vart jag ska börja, och jag känner mig mosig i huvudet, men here we go. Här kommer ett stycke eufori från utställningsdagen, dag två.

Jag mötte uppe mina kumpaner Emma och Alexandra strax innan kl 8, och supertrion var åter ett faktum. Vi äntrade Tändstickspalatset (THE place för DB Expo) och käkade frukost med övriga förväntansfulla beautykollegor, och plötsligt var klockan 9. Det var dags för utställning. 35 montrar att besöka, möjlighet till handmassage, hårstyling, ansiktsbehandlingar, makeup etc. Hann vi med alla montrar? Nästan. Här följer lite bilder från lördagen.


Rare Flowers
från L’Oréal Paris. Sprillans ny hudvård som dyker upp vecka 4 i butik.


Rengöringen Pure Clay. Multimaska i all ära, men här ska multirengöras! Vecka 4 gäller för dessa också. För övrigt så hade L’Oréal Paris en av de bästa montrarna, i ett av de större rummen inrett som en lägenhet mitt i Paris. I löööööved it.


Smink ligger mig alltid varmast om hjärtat, och hos L’Oréal Paris fanns massa fint, bland annat massa nyheter som vi fick info om under dag 1. Självklart ska det djupdykas och testas, så att du får veta mer!


Apotekets Apoliva släpper ny makeupserie, med totalt 50 artiklar. Mums! Finns i butik i mars.


Tebiskin är helt nytt för mig, vilket presenterades av Derma ProMedical. Efter kortare konsultation fick jag hjälp att fylla i ett produktblad, så jag får testa produkter anpassat för min hy. Ser verkligen fram emot detta!

Hos Yves Rocher fick jag ansiktet scannat och domen om att mitt ansikte behöver mer fukt och näring, som vanligt. I övrigt såg allt perfa ut, och jag tackar SPF 50 för det.


Eucerins senaste serie är Elasticity Filler, vilken främst riktar sig till 55+, men oljan ska vara underbar för alla – oavsett ålder. Gillar jag oljor? Jaaaaa!


Revlon och deras kollektion Be Fabulous kändes fräsch och spännande. Hoppas på underverk.


Godaste lunchen på länge, och vin är bra för… allt?


Hos L’Occitane var det mysigt och doftade magiskt. Här erbjöds också handspa.


Makiash är ett märke som du säkert vet att jag gillar, och de var också på plats – även i sött format.


Garnier Respons utlovade förra året en duschserie, som nu också släppts. Även nya dofter på kroppsvården finns att tillgå. Bäst? Handmassagen med en ny fantastisk handkräm.


Escada är för mig något nostalgiskt, inte för att jag själv ägt en parfym från märket, men det känns tonår på något sätt. I det här fallet var det på ett fantastiskt sätt, med underbar doft av passionsfrukt och hallon. Jag dog lite.


Älskade Dior var på plats, och visade upp vårens nyheter. Mest nyfiken är jag på Rouge Gradient, en läppis med en nyans på vardera sida.


Hos Toni&Guy fick vi hårstyling.


Och lanseringen av M Picauts Hydra Lagoon Overnight Mask. Så peppad!

Jag har hundratals bilder att gå igenom, galet mycket produktprover (vi snackar en överfylld kabinväska + stor tygpåse) att testa och jag vet knappt vart jag ska börja. Mest vill jag säga tack till alla sköna beautykollegor som är så himla fantastiska, till Tändstickspalatset för bra mat och bemötande och till alla utställare som lägger ner så mycket själ och hjärta i montrar, produkter och att berätta om allt vi vill veta. Det största tacket går till Kicki, Sam, Krizz och övriga inblandade från Daisy Beauty, tack för att jag får vara en del av denna succé, och jäklar i min låda vad proffsigt allt blir som ni tar er för. TACK!

Nu ska jag vila kroppen, sakna typ världens härligaste människor och drömma om alla härliga krämer, ansiktmasker, läppstift och allt annat jag ska testa. Så, hit me – vad vill du att jag börjar med? Önska på!

Puss!

3 svar

Lämna ett svar