Daisy Beauty Expo 2016

DBExpo16head
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja för mitt huvud har inte hunnit återhämta sig från gårdagen. Tillsammans med ca 95 skönhetstokiga bloggkollegor och journalister äntrade jag Tändstickspalatset igår för THE event – Daisy Beauty Expo 2016. Det är inte bara det första eventet i år utan förmodligen också det största inom skönhet i vårt land. Och jäklar i min låda vad proffsigt och roligt det var!

Först ut käkade vi frulle och jag bekantade mig direkt med Fashionink, Beyond beauty och Daretobeyou vilka också blev mitt sällskap under dagen. Vid kl 9 öppnade sedan portarna, på riktigt. I de otroligt vackra lokalerna fanns 35 utställare för makeup, naglar, hudvård och naglar med representanter för olika varumärken. Listan på alla hittar du hos Kicki.
Först tänkte jag att det var lugnt med tiden, men oj vad snabbt allt gick. Under dagen fanns det även föreläsningar att gå på, och jag hade gärna hunnit gå på alla, men det fick bli Vårens trendiga nyheter från L’Oreál Paris, Maybelline och Garnier samt Vad kan huden ta upp (och inte)? som jag agerade åhörare på.

DBExpo16Program

Så, vad fick jag se? Massor! Så mycket intryck, nya produkter, härliga varumärken och finfina besökare.

DBExpo16Eucerin
Eucerin lanserade sin nya Hyaluron-filler CC Cream på eventet, och produkten finns i butik from början av februari. Fick självklart med Light och Medium med mig hem vilket också är de två nyanser som kommer finnas i Sverige, så det ska bli fantastiskt kul att testa.

DBExpo16BjörnAxen
Björn Axén pratade hår och makeup samt bjöd även på styling.

DBExpo16Dior
En del av våren hos Dior. Landar i butik nästa vecka. De där paletterna… Snacka om att jag går igång på paletter, och dessa var inga undantag.

DBExpo16GHD
Hos ghd suktade jag inte bara efter fantastiska borstar, värmeverktyg och fönar…
DBExpo16GHD02
Jag fick även håret lockat av Stephanie som ni annars hittar på Salong Bangs. Sjukt nöjd! Ghd var ett av många varumärken som bjöd på någon form av behandling, och oj vad lyxigt allt kändes.

DBExpo16Bosch
Hos Bosch var det också styling, här ovan får Fashionink volym och bus. Bosch släpper vecka 8 även en borste i Quattro-Ion-serien som med sina negativa joner t.ex. tar bort frissigt hår. Självklart ska jag testa denna, och ni kommer få läsa mer framöver.

DBExpo16Loreal
L’Oreál Paris hade dukat upp fint, bland annat med sin nya Cushion foundation som släpps i fyra nyanser.

DBExpo16GarnierRespons02
Hur många har inte växt upp med näktergalen i sitt duschutrymme? Respons, som går under Garniers flagg numer, har också en kroppsserie som doftar magiskt (speciellt honung). Varumärket hintade också om en duschserie till nästa år.
DBExpo16GarnierResponsHandmassage
Hos Garnier Respons passade jag även på att få handmassage. Höll jag på att somna? Japp.

DBExpo16ArtDeco
Det tyska märket ArtDeco representeras av Mette Cosmetique i Sverige, och jag som är ArtDeco-frälst sedan tidigare blev som ett barn när det bjöds på ögonskuggsbuffé.

DBExpo16OPI
Jag har aldrig varit någon vidare nageltjej (på grund av olaten att bita bort dem) men då jag nu börjat få egna klor (äntligen!) så är jag självklart inte sen med att spana på lack. OPI har ju galet snygga lack!

Det är svårt att sammanfatta denna dag med ord, för jag är helt tagen och kommer vara det i veckor framöver. Det ni ser ovan är också bara en bråkdel av allt jag sett, och av alla varumärken jag pratat med. Så galet tacksam och glad över att få ha tagit del av DB Expo. Tack till alla varumärken som var på plats och visade sina produkter och tack för att ni skämde bort oss på alla sätt och vis. Tack till alla bloggare och journalister som alla hade smilgroparna uppe vid öronen och alla var så extremt gulliga och trevliga! Och mitt största tack går självklart till arrangörerna Kicki, Sam och Daisy Beauty som ordnat detta på bästa möjliga sätt och med galet hög standard. Jag ser redan fram emot nästa år.

Nästa steg för mig är att gå igenom alla produkter jag fick med mig hem, och självklart kommer ni få ta del av dessa – tids nog. Tro mig, jag har bloggmaterial för lång tid framöver. Kan hinta om att fyra produkter från Apoliva som dyker upp hos Apoteket i slutet av februari, redan är uppackade…

6 svar

Lämna ett svar