Daisy Beauty Awards 2018 – Årets läpprodukt


För andra året i rad har jag äran att sitta med i juryn för Daisy Beauty Awards. Precis som förra året sitter jag med i jurygruppen för årets läpprodukt – vilket känns helt rätt för mig! Hur jag resonerar och betygsätter finalisterna, det är förstås hemligt. I februari avslöjas alla vinnare under Daisy Beauty Awards-galan.

Finalisterna i årets läpprodukt är…
The Body Shop Shine Lip Liquid
Dior Addict Lip Sugar Scrub
IDUN läppenna
Elizabeth Arden Push Up Lip Gelato
KISS NY Pro Moisture Tattoo Lip Stain

Vissa av produkterna har jag redan testat, andra inte. Det jag absolut vet är att det kommer bli svårt att rangordna dem… än så länge har jag inte kommit fram till vilken jag tycker bäst om, och kanske har jag flera som slåss om förstaplatsen. Och vilka vinnare blir det i övriga kategorier? Spännande!

Lämna ett svar