[comfort zone] Tranquillity – två favoriter

[comfort zone] är för mig ett relativt nytt märke och jag har fått hem några kroppsprodukter från serien Tranquillity. Här kommer två favoriter.

Tranquillity Shower Cream (275 kr) är en mysig och mild duschkräm i krämig konsistens. Tranquillity Body Lotion (395 kr) är en lättabsorberande lotion med en formula som ska ge näring och skydda huden. Båda innehåller massa göttiga aktiva ingredienser och aromatiska oljor. 

Amarantolja är en stor hjälte i dessa produkter, som har en hög koncentration av squalen, fettsyror och alfatokoferol som återställer cellbarriären. För att återställa lugn och motverka stress och spänningar innehåller de en blanding av eteriska oljor, främst ceder och sötapelsin. Genomgående i alla produkter är eteriska oljor av ros, sandelträ, geranium och vetiver.

Duschkrämen är det mysigaste på länge, älskar verkligen krämformulan och den doftar magiskt! Huden känns härligt mjuk efter dusch. Body lotionen är återfuktande och ett bra komplement för en mysigare och smidigare hud. Enda som kan tala emot denna är att doften kan upplevas lite för stark.

Har du testat nåt från [comfort zone]?

*Pressprov

Lämna ett svar