Clarins Wonder Perfect Mascara


Min förra mascara fick möta sophinken, och nu har jag under en period använt detta prov av Clarins Wonder Perfect Mascara som jag fick hem för ett tag sedan.

Borsten är en Oversized och helt perfekt lagom stor för att inte råka kladda runt. 

Enligt information utlovar den en del…

Mascaran som ger dig trippel effekt – Volym, Längd och Curl. Med sin unika formula ger den intensiv volym och oändligt långa fransar som är spektakulärt böjda.

Och jag måste säga att den uppfyller allt.

Bjuder på ett för övrigt osminkat ansikte, och här ser ni hur jag från helt obefintliga och ljusa fransar helt plötsligt får längd, volym OCH de böjer sig verkligen perfekt på mig. Jag är frälst! Och efter en dag framför dator så sitter allt kvar, och jag har inte heller en tillstymelse av mascara som lagt sig under ögonen. Kommer definitivt investera i fullsize-produkt när provprodukten tackat för sig.

Vilken är din favoritmascara?

New mascara, or a sample as you can see. Loving it! It really gives me the volume and length as I need. Which mascara is your favorite?

Lämna ett svar