Cicamed Cleanser Antioxidant

Temperaturerna är olika från dag till dag, ibland svinkallt och ibland teasar våren med plusgrader. Under denna typ av period så är det för mig smidigast att använda en så snäll rengöring som möjligt. En produkt som håller huden i balans och gärna tillför lite extra fukt. Cicamed Cleanser Antioxidant har verkligen varit en bra vän…

Det här är en löddrande gelrengöring som ska avlägnsa smink, orenheter samt gamla hudceller. Med hjälp av mjölksyra ska huden bevara ett naturligt lågt pH-värde (5-6) och därmed skydda mot föroreningar och bakterier. Återfuktande och lugnande egenskaper står aloe vera och trollhassel för. Dessa ska också dämpa rodnader. Grönt te tillför skyddande antioxidanter. Ska passa alla hudtyper.

Den här är så snäll, men inte snäll som i tråkig. Doftar mysigt av blodapelsin och är likaså mysig på huden. Tar effektivt bort smink och efter rengöring känns huden mjuk, återfuktad och spänstig. Inga mirakel men huden har verkligen varit i balans under alla de veckor jag hittills använt denna. Bästa är att huden inte skriker efter fukt efter användning. Underbart då det annars finns många rengöringar som lämnar en form av torrhet efter sig.

Kan inte uttala mig hur den funkar med riktigt tung makeup, men skulle gissa på att det kan krävas två omgångar med rengöring. Jag kommer absolut fortsätta med denna ett tag till, så länge huden behöver en snäll vän i kylan.

295 kr och finns t.ex. hos Lyko.

Lämna ett svar