Charles Worthington Moisture Seal Intensive Oil Rescue Masque

Ibland vill jag bara att det ska gå fort och då åker 20 minuters långa verkningstider fetbort kring hårinpackningar. Snacka om att jag blev glad när jag hittade en som ska sitta i 1 minut (eller längre om så önskas) och som också funkat toppen.

Moisture Seal Intensive Oil Masque från Charles Worthington är en mineralinpackning som lämpar sig för torrt och skadat hår. Formulan är berikad med bland annat argan-, kokos-, abyssinian-, tsubaki- och macadamiaolja. Håret ska efter användning kännas mjukt och återfå sin naturliga glans.

Med hår som fått utstå både värmeverktyg, sol och en hel del slit så är denna fantastisk. Mitt hår har verkligen älskat denna mix av oljor och har varit perfekt de där dagarna då håret verkligen skrikit efter lite omvårdnad. Håret har verkligen fått tillbaka glans och känns löjligt mysigt efteråt. Så, har du torrt/skadat hår och har noll tålamod så är denna absolut att rekommendera.

Observera att oljebaserade produkter i blonda hår, speciellt de innehållande arganolja, kan göra att håret börjar dra mot gult. Så sitter du med en kall isig blond så skulle jag undvika denna.

Inpackningen hittas hos Åhlens för 129 kr.

Lämna ett svar