Caudalie Hand and Nail Cream

Jag har verkligen gått bananas med handkrämer denna vinter då mina händer har skrikit efter fukt. Tror att det är första gången delar av mina händer periodvis varit snustorra och flagnat, och inte känts sådär härligt mysiga. Då jag inte planerat att röra någonting på en bra stund så har jag använt den fetaste handkrämen jag har (denna). Dock är jag ofta på språng eller har planer på att använda händerna inom de närmsta minuterna så behöver jag också nåt mer snabbabsorberande men som ändå gör det den ska.

Caudalie Hand and Nail Cream

Fick passande nog hem en mysig kräm som doftar gott av grape, Caudalie Hand and Nail Cream. Tuben är stilren men söt och tilltalar mig. Innehållet är mysigt med reparerande sheasmör, närande avokadoolja samt olivolja som ska återställa hudbarriären. Krämen absorberas snabbt och känns inte kladdig alls, och det går snabbt att använda händerna igen utan att lämna fläckar efter sig, och händerna känns supermysiga. Så, perfekt för händer och nagelband.

Kostar 190 kr och finns bland annat på Åhlens.

*Pressprov

Lämna ett svar