Bring me more BellinisDå har jag invigt min ögonskuggspalett från Anastasia Beverly Hills och jag säger bara ett ord – magi! Så sjukt underbara färger, som ni redan vet, och åh vad lätta de är att jobba med. Kör en lite snäll första look, mest för att det passar bäst till mina aktiviteter för denna dag. Kanske har ni också noterat att jag bytt mascara, mer om det en annan dag.

ANSIKTE/FACE
Make Up Store CC Foundation – Light
Make Up Store Blothing powder
Anastasia Beverly Hills concealer – 1.5
Anastasia Beverly Hills Contour Kit – Light to Medium

BRYN/BROWS
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade – Soft brown

ÖGON/EYES
Anastasia Beverly Hills Shadow Couture World Traveler Palette (Bellini, Soft Peach, Intense Gaze)
Clarins Wonder Perfect Mascara – Black

LÄPPAR/LIPS
Make Up Store CC Foundation – Light
Vaseline

//I love my eyeshadow palette from Anastasia Beverly Hills! Just sayin’.

/Inlägget innehåller affiliatelänkar.

Lämna ett svar