Bosch Brilliant Care Quattro-Ion hårborste

Bosch Brilliant Care Quattro-Ion001När du tänker på Bosch så får du säkert upp vitvaror och köksmaskiner i huvudet, precis som jag får. Det många inte vet är att de också har en serie för hårvård, med fönar och stylingverktyg. Vecka 8 kommer denna hårborste, som ett syskon i den redan tidigare serien Quattro-Ion – som idag innehåller fön och plattång. Precis som övriga i denna serie så är borsten för att motverka frissigt och torrt hår.

Bosch Brilliant Care Quattro-Ion002Borsten har fyra källor som gemensamt släpper ut negativa joner, för att motverka statisk elektricitet. Håret blir helt enkelt neutraliserat. Borsthuvudet består av två typer av borststrån som ska garantera en skonsam styling. 

Bosch Brilliant Care Quattro-Ion003Avtagbart borsthuvud, för lättare rengöring. Borsten drivs med batteri, och stängs också av automatiskt efter fem minuter.

Jag har hunnit testa några gånger och slås varje gång av att håret blir så följsamt och icke-statiskt så jag gillar verkligen hur den funkar – och att den funkar. Dock förväntar jag mig produktutveckling som gör att den inte kräver en sportbag (en aning överdrivet) för att få med sig.

Finns som sagt i butik vecka 8, och cirkapriset är 449 kr.

*Pressprov

Lämna ett svar