Björn Axén Rebellious Blue

Jag går igång nåt fasligt på snygga frisyrer och färger, så jag måste verkligen dela med mig! Björn Axén släpper nu sin senaste frisyrkollektion för SS16, Rebellious Blue. Röda mattan rullas ut på trottoaren för vårens och sommarens kollektion, och jag älskar allt med detta!
Björn Axén Rebellious Blue SS2016

En känsla för rebellisk romantik, poetisk punk och glamourös recycling.

Kollektionen innehåller färger som ljung, lavendel och savann, ibland tillsammans med bläckdoppade detaljer. Överraskande sofistikerade rörelser som krockar med trubbiga partier. Kollektionen andas innovation, tradition och provokativ romantik. Jag signar upp mig på varje klipp och färg, och mina planer för kommande frisörbesök kan ha fått en helomvändning. Hatten av för denna kollektion! Sedan ett extra hurra för Jenny, som är en av skaparna bakom dessa fantastiska kreationer, och som jag också känner sedan barnsben. You GO girl!

Foto: Leonard Gren

Hår och idé: Peter Hägelstam, Christian Backman och Jenny Larsson/Björn Axén Artistic Team
Fotograf: Leonard Gren
Makeup: Jenny Karlsson/Björn Axén Artistic Team
Styling: Gorjan Lauseger

2 svar

Lämna ett svar