Bioderma Sensibio H20


Bioderma Sensibio H20 är en galet hypad makeupremover för torr/känslig hy. What is the fuzz about tänkte jag och köpte mig en flaska på en apotekskedja. Den hyllas av makeupartister världen över då den är en quick fix för att ta bort smink snabbt och lämnar kvar en clean yta.

Jag ser denna som ett komplement efter cleansing och innan återfuktning. För ta bort smink, och speciellt rester gör den väldigt bra. Ögonen, och mina linser, är mest nöjda då denna produkt är otroligt skonsam och inte alls svider – såvida jag inte får in smink i ögonen under rengöring. Ja, det är ju ett form av vatten så klart den är skonsam.

Rekommenderar jag den? Absolut! Till en början blev jag sur för att ”den kändes inte” men det ser jag nu som ett naturligt och snällt tecken, och min hy är lite gladare. Helt värt att testa för er som inte gjort det, och som inte hittat rätt.

Lämna ett svar