Billion Dollar Brows

För en tid sedan fick jag hem produkter signerat Billion Dollar Brows, och jag tänkte dyka ner lite bland några av deras bästsäljare. Som ni kanske redan räknat ut så handlar detta om bryn.

Universal Brow Pencil

Billion Dollar Brows Universal Brow Pencil 002
Utvecklad för att funka med de flesta hudtoner och hårfärger (kommer alltså bara i en nyans). Formulan är mjuk och ger ett naturligt resultat. Pennan skruvas fram vilket betyder att ingen pennvässare behövs. På motsatt sida av pennan så finns en spoolie-borste vilken används för att blenda ut produkten till ett snyggt resultat.

Brow Duo Pencil

Billion Dollar Brows Brow Duo Pencil 002
Detta är en duo-produkt, med två olika produkter i varsin ände. Ena sidan består av en highlighter, andra av en concealer. Dölj och korrigera brynen med concealern och framhäv t.ex. brynets högsta punkt och form med highlightern. Formulan är krämig och är lätt att blenda ut.

Brow Gel

Billion Dollar Brows Brow Gel 001
En klar bryngel som ska låsa brynlooken, för en långvarig och strålande lyster samt för att hålla brynen på plats hela dagen.

Och hur använder en dessa produkter då?


Applicera brynpenna för önskad form.


Blenda och borsta ut för att ta bort skarpa linjer. Fyll på med mer färg om så behövs.


Applicera Brow Duo Pencil. Jag lade highlightern undertill, på brynbenet, och lade sedan ytterst lite av concealer ovan för att göra dem så skarpa så möjligt.


Blenda ut.


Avsluta med bryngel.

Måste säga att jag, brynnörden, är impad. Är bra på att såga brynprodukter jäms med fotknölarna, men nej, det är inget jag ens överväger. Det är lättarbetade produkter och att få kick-ass bryn gick snabbt, faktiskt jättesnabbt. Observera att bra brynprodukter alltid är en fördel, men mycket träning ligger också bakom.

Det som slår mig mest? Att det är så sjukt kaxigt att brynpennan bara finns i en färg, vilken ska funka till de flesta så länge appliceringen anpassas efter önskat resultat (lätt på hand för ljusa bryn etc etc). Snacka om att tro på sin produkt, och inte heller vilja överösa sina kunder med femhundra olika nyanser.

Överlag är detta klockrena produkter, och är bra utmanare till många andra varumärken som är experter på bryn.Ja, tummen upp för dessa produkter. Jag lär använda dem igen.

* Pressprov

Lämna ett svar