Beautyblender

Hur applicerar du din foundation, BB Cream, CC Cream, eller ditt löspuder? Jag använde under många år makeupborstar, vilket jag gör till vissa produkter ännu idag. Fingrar också. Först när jag utbildade mig till makeup-artist insåg jag dock stora fördelar med svamp, även om det då bara var trekantssvampar som var mer eller mindre en engångsprodukt. Inte hållbart.

Beautyblender är en produkt som du kan använda om och om igen och resultatet blir utan linjer och med en naturlig finish för basprodukter. Så länge du tvättar den mellan användning och tar hand om den så kommer den hålla länge.


Här drömmigt ljusrosa, jubileumsutgåvan Bubble och Micro.Mini Bubble då Beautyblender i år firar 15 år!

Den elliptiska formen gör appliceringen smidig och den spetsiga delen är perfekt för  svåråtkomliga områden. Svampen används fuktad, för att den inte ska suga upp och slösa på produkt.

Den stora vanliga svampen är för mig bäst för foundation och puder, Micro.Mini använder jag för concealer. Båda storlekarna är perfa för att blenda produkter likaså så som contourprodukter, color correcters, ögonskugga… you name it.

Har du testat Beautyblender?

*Pressprov

Lämna ett svar