Beauty by Ellos

Ellos har sedan en tid följt i samma spår som t.ex. H&M och Lindex, och släppt makeup i eget namn – Beauty by Ellos. I sminkutbudet finns läppglans, ögonskuggor, kajalpennor, mascara, eyeliner och lite nagelprodukter. De har även släppt hudvård som rengöring, handtvål, bodylotions, oljor etc. Jag har fått hem tre produkter från sminklinjen, som vi ska spana lite extra på, och det är budgetalternativ med både plus och minus.

Dipliner

Beauty by Ellos Dipliner 02En vattenresistent eyeliner som ger en matt dramatisk linje. För en tunn linje, applicera med spetsen av filtpennan. Vill du ha en tjockare linje så lägger du pennan på sidan. Ju hårdare du trycker desto fylligare blir linjen.

Dermatologiskt testad, fri från parabener. 

69 kr för denna produkt.

Beauty by Ellos Dipliner Swatches 01Jag tycker denna funkar bra, ingen tiopoängare men den gör sitt jobb. Det som drar ned är att jag tycker att filtspetsen är för mjuk, så det krävs yttersta precision för att det inte ska glida iväg, annars funkar den bra. Måste även tillägga att den inte är vattenresistent, vilket produktinfon säger att den är…

Lipgloss

Beauty by Ellos Lipgloss Hot Pink 01Hot pink pout heter denna Barbie-rosa nyans.

Ett semi-transparent, mjukt och behagligt läppglans som ger en lagom mix av färg och glans till läpparna. Kan användas ensamt eller ovanpå en läppenna eller läppstift.
Innehåller Argan-olja som är mjukgörande och vårdande för läpparna. Läppglanset är lätt att applicera med en skumgummiapplikator som ger ett snabbt, enkelt och jämt resultat. Finns i 12 fina nyanser.
Dermatologiskt testad, parfym- samt parabenfri.


49 kr kostar ett gloss.

Beauty by Ellos Lipgloss Hot Pink 02Jag tycker denna är lite för kladdig för min smak, men i övrigt är den väldigt mjuk och appliceras lätt med ett jämnt resultat. Swatchat produkten, vilket ni ser längre ned i inlägget.

Multi eyeshadow

Beauty by Ellos Multi Eyeshadow 02Denna palett heter Shimmer Nudes (yeah, skimmer for life!).

En multiögonskugga med fyra användbara färger som harmonierar fint med varandra.
Kvalitén är silkeslen och krämig, gjord på microfina, mjukgörande puderpartiklar.
Färgkombinationerna går från ljus till mörk i samma färgskala, allt för att underlätta för dig att göra en snygg ögonmakeup. Finns i fem användbara färgkombinationer. 
Dermatologiskt testad och fri från parabener.

99 kr

Swatchat nedanför (tillsammans med glosset), utan primer. Jag tycker det är en helt okej palett för ett väldigt överkomligt pris, och skuggorna är mjuka och lättapplicerade. Inte överdrivet högpigmenterade dock och jag rekommenderar därför primer under eller att de appliceras med blöt pensel för ännu mer drag i färgerna. Jag som är skimmernörd hade önskat lite mer skimmer, då det är en skimmerpalett. För den ovane som önskar safe options men ändå vill ha något annat än matta skuggor så är denna super, jag kommer dock att använda andra nudepaletter som passar mig bättre.

Beauty by Ellos Swatches 01

* Pressprov

Lämna ett svar