bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream

* Inlägget innehåller affiliatelänkar *

bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream kombinerar det bästa från två världar – hudvård och makeup – i ett. Tänk dig en kombo av de bästa egenskaperna från foundation, färgad dagkräm, BB cream och CC cream.

bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream

Formulan är mineralbaserad och innehåller mineralelektrolyter och marina växter som tillsammans ska ge huden energi och återfukta. Berikad med antioxidanter ska denna också hjälpa till att skydda mot miljömässig stress. Produkten har även SPF 30, vilket skyddar mot solens skadliga strålar. Formulan känns nästintill moussig och är dryg för en lätt täckning. Finishen blir naturlig, och ger en fantastisk lyster. Jag som snabbt blir glansig i t-zonen pudrar alltid på de områden som behöver mattas ner, men annars tycker jag denna funkar toppen även utan puder.

bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream

Älskar denna kombo av hudvård och makeup, och jag älskar den naturliga finishen. Tidigare har jag varit väldigt mycket för heltäckande bas under mörka halvan av året men är mer och mer bekväm med att visa min egna hy – med lite finjustering. Du som söker efter ett naturligt resultat kommer förmodligen älska denna, precis som jag. Passar alla hudtyper.

Kliniskt testad, dermatologiskt testad, hypoallergen och icke-komedogen.

Finns bland annat på Eleven och priset ligger runt 395 kr.

*Pressprov

2 svar

Lämna ett svar