bareMinerals Brow Master

Jag är en brynnörd av rang och kan ödmjukt säga att det är vad jag kan bäst inom makeup. Det har också under 15+ år varit mitt signum i min egna rutin. När jag hittar grymma brynprodukter slår mitt hjärta helt klart mycket snabbare.

Under senaste två åren har jag främst använt produkter från Anastasia Beverly Hills, allt från pennor till puder. Min nya kärlek kommer från bareMinerals vilka också levererat flera andra favoritprodukter. Här kommer Brow Master!

Detta är ett kit med en Brow Gel och Brush Duo. Produkten är en bryngel som är någonstans mellan krämig och torr. Formulan kommer i enbart en nyans vilket kan kännas antingen märkligt eller kanske kaxigt. Det är förmodligen det sistnämnda då färgen ska vara universell. Denna färg är askigt brungrå som kan appliceras väldigt skirt eller byggas upp för en intensivare och mörkare färg.

Borsten är med pensel i ena änden och en spoolieborste i andra för att smidigt kunna borsta igenom brynen både innan och efter färg.

I början var jag skeptisk (född skeptisk). Tyckte penseln var för tjock, för hur skulle jag nu lyckas göra fejkade strån där det behövs? Och gelen torkade torr så fort. Ett gäng dagar senare älskar jag både formula och borste, för allt handlar såklart om vana. Borsten kan plattas till samtidigt som produkt tas upp och istället för att ta mycket produkt som torkar så handlar det om att jobba med lite i taget. Vad gillar jag bäst? Att resultatet ser så naturligt ut. Innan har jag kört på väldigt markanta bryn, hamstrar som sambon kallat dem. Brow Master ger ett mjukare intryck och utan att lämna några direkta skarpa linjer. Den passar också väldigt bra till mina mörkt färgade halvfylliga bryn.

Smakprov från senaste veckans bryn.

Ett kit med bryngel och borste kostar runt 390 kr och jag rekommenderar starkt!

INLÄGGET INNEHÅLLER PRESSPROVER

Lämna ett svar