ArtDeco-palett

Jaha, ännu fler ögonskuggor? Hell to the yes! ArtDeco-paletterna köps tomma, och fylls sedan med de skuggor som önskas från samma märke – ett refillsystem helt enkelt. Jag har en större variant sedan tidigare som rymmer fler skuggor, såklart, men som också är perfekt för att få plats med rouge i. Alla refillprodukter har magnet under sig, så de lätt placeras i paletterna. Perfekt för att kombinera sina favoritnyanser, eller snabbt kunna byta ut då en färg tar slut.

Denna fina kombo mixade jag ihop på Daisy Beauty Expo där ArtDeco bjöd på ögonskuggsbuffé.

ArtDeco 002Från vänster: 02 Pearly Anthracite (Pearl), 95 Pearly Red Violet (Pearl), 208 Elegant Brown (DuoChrome) och 214 Iridiscent Copper (DuoChrome).

Dessa fyra ser inte ut att vara så mycket för världen, men magin i ArtDecos skuggor sker vid applicering. De är alla högpigmenterade och är krämiga i konsistensen. Det finns olika finishes och formulas, och bland dessa fyra finns Pearl och DuoChrome representerade. Den sistnämnda är min favoritfinish.

DuoChrome ändrar nyans beroende på vinkeln som ljuset träffar skuggan. Finishen har en hög färgglans, och finns i många färgutföranden.

Pearl är från lätt till väldigt skimrig och känns igen med sin höga färgbriljans. Pearl är den finish med flest nyanser.


Swatchade i samma ordning som ovan. Visst är de fina?!


* Pressprov

Lämna ett svar