ArtDeco Beauty Balm Lip Base

ArtDeco Beauty Balm Lip Base 001
ArtDeco är för mig en stor favorit bland ögonskuggor, men sedan har jag inte testat så himla mycket mer förutom deras magiska ögonskuggsprimer. Så, dags att gå vidare och testa ArtDeco Beauty Balm Lip Base.

Detta är en läpprimer som innehåller mikrofina pigment som neutraliserar läppens färg utan att täcka. Formulan är otroligt lätt och efter applicering tar det inte lång stund innan den torkar till. Redo för att applicera läppstift, eller varför inte låta primern vara en bra bas för ett par nude-läppar?

Primern innehåller aminopeptider, kollagen och hyaluronsyra som återfuktar läpparna och gör att läpparna förlorar mindre fukt. Primern har också lite plumpereffekt.

Hej torra läppar, den bittra verkligheten! Före/Efter. Mina rödare områden i mitten känns som bortblåsta, och det syns inte att jag har produkt på.

Jag gillar produkten, och den gör verkligen vad den lovar. Mina annars hemskt torra läppar känns lite mer återfuktade och ger en bra bas. Älskar verkligen hur den neutraliserar, vilket jag annars löser med foundation som gärna känns för tungt för läpparna. Så, en bra produkt och nu återstår det att se om det är en produkt som jag verkligen saknat i mitt liv…

Produkten finns bland annat på Beauty Bay för ca 190 kr.

* Pressprov

Lämna ett svar