Apoliva makeup

I februari lanserar Apoteket AB en uppdaterad komplett makeup-linje under sitt egna märke Apoliva. Alla förpackningar är stilrent svarta, och tilltalar verkligen mig. I kollektionen finns 50 artiklar för en fulländad makeup, och färgspektrat är i ”klassiska färgställningar”. Jag fick på Daisy Beauty Expo klämma och känna, och fick med ett gäng produkter hem.


Läppstift, här i nyanserna Mellanrosa och Mörkröd. Bra pigmenterade men ändå sheer, vilket ger en lite glossig känsla. Mellanrosa och jag kommer bli buddies.


Ögonskuggspaletterna kommer i två varianter, en med varma nyanser och en med kalla. Ovan ser du den varma, och jag är inte jätteimpad. Swatchad på torr hud, och skuggorna har dåligt med pigment, smular och allmänt ojämna. Trist!


Svart volymmascara som har en gigantisk borste, vilket jag äääälskar. Lättarbetad och ger bra volym, vilket precis är vad den är till för. Vardagsmascara för min del, och ja, jag gillarn.


Blush, här i nyans Mörkrosa. Superfin, skimrar lite lätt och kommer bli en höjdare nu när solen bärjat kika fram. Glowy cheeks ftw!


Foundation kommer i 8 olika nyanser. Lättarbetad, mysig och huden känns återfuktad efter applicering och ser väldigt naturligt ut. Du får ingen bild på mig, för nyansen jag fick med blev lite för mörk men kommer förhoppningsvis funka bättre efter ett gäng timmar i solen.

           Överlag är det bra basprodukter i basnyanser. Humana priser där prisbilden ligger på 99-169 kr beroende på produkt. Samtliga produkter är fria från parfym, alkohol samt konserveringsmedel (exkl. mascaraor), alla produkter är också dermatologiskt och oftalmologiskt testade. Lämpar sig för alla hudtyper, även för känslig hy.

De produkter som är helt veganska i Apoliva makeup är foundation, ögonskuggspaletter, rouge, puder, ögonpennor samt ögonbrynspennor.

Håll utkik på Apoteket framöver för att spana in hela sortimentet. Jag kommer helt klart gå och klämma på alla läpprodukter.

*Pressprov

2 svar

Lämna ett svar