Anastasia Beverly Hills Contour Kit – Light to Medium


Då var det äntligen dags. Mitt utlåtande om Anastasia Beverly Hills Contour Kit – Light to Medium, kommer här och nu. Bedömningen sker efter att ha använt kitet i lite över en månad.


Jag älskar contouring och med en komplett palett så blir det än mer roligt.

Fawn är den jag använder mest, och då till shading (under kindbenen, globlinjen, under käklinjen och för att markera näsan). Den är för mig en perfekt gråbrun som krävs vid shading. Java och Havana som du ser bredvid använder jag främst för att tona ner vissa partier, som mina käkar. Lite lätt dusting med puderborste gör susen, samma sak vid hårfästet om jag vill ge illusionen av en mindre panna.

Översta raden används i majoritet som highlights av mig, och kan också vara grymma för att lätta upp t.ex. Java eller Havana. Banana går mest mot det gula hållet så den är självklar för mig på områden jag vill låta poppa ut.

Alla dessa sex nyanser kan självklart användas som ögonskuggor eller för att markera brynen, ja, användningsområdena är många!
Vad tror ni att jag tycker? Med tanke på att jag inte kan gå ut utan att använda kitet på ett eller annat sätt…

Ett stort hjärta till hela kitet! Övertygad om att detta är ett bra kit för nybörjaren men också en skatt för oss i branschen, och alla där emellan. Du hittar kitet och mycket annat från ABH på Finest Cosmetics.

*Pressutskick

2 svar

Lämna ett svar