Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit – Medium


Jag har gått och hållt på denna goding ett bra tag, men nu är det äntligen dags. Anastasia Beverly Hills, som är märket med stort M när det kommer till bryn är också fantastiska på contourprodukter (och allt annat de tar sig för).

Har levt ihop med contourkitet i puderformat i flera månader och fullkomligt älskar det, så vad tycker jag då om krämkitet?

Jag har fått Mediumpaletten, men den finns även i utförandena Light och Deep för att passa just dina nyanser.

Paletten Medium innehåller två highlighter, en rouge och tre styck shadingnyanser. Varje nyans är i en enskild form, som lätt kan tas ur paletten, och du kan beställa påfyllnad för just den nyans som tar slut. Mycket bra!

Själva produkten är härligt krämig, lättapplicerad och lätt att blenda. Smälter rent utav in i huden. Jag använder till denna foundationpenslar i olika storlekar för applicering och svampar att blenda med. Som med alla contourprodukter så rekommenderar jag dock alltid puderkit för nybörjaren, då kräm är lite av en konst för att se okej ut.


ABH har nyligen gjort om förpackningen, så hårdpappen som ni ser här är utbytt mot hårdplast. För mig, och alla andra, som ofta är på språng med sina makeupprodukter är detta ett stort plus, jag får dock leva med hårdpappen:)

Banana, Cream, Warm Coral, Nude, Cinnamon, Chocolate

Så, jag som är väldigt varm i hudtonen älskar Medium även om jag gärna hade sett att alla shadingnyanserna var kalla, alt mer neutrala. Paletten kan också kännas väldigt mörk just för mig. Vissa nyanser  funkar nästan enbart sommartid för min del medan Banana och Nude är de som jag med säkerhet funkar bäst med under mörkare delen av året, precis som rougen Warm Coral.

Den palett som heter Light är nog den som jag hade införskaffat för min skandinaviska ljusa hy.

Kontentan, en underbar palett som jag gillar, men inget slår puderpaletten som har ett bredare användingsområde enligt mig. Denna krämpalett tar jag dock gärna med mig ut på jobb, eller använder när jag har mer tid över för min feja för ja, det tar tid att contoura med kräm.

Du hittar detta kit och massa annat fint från ABH hos hos Anastasia Beverly Hills Nordic/Finest Cosmetics.

//Pressutskick

2 svar

Lämna ett svar