Anastasia Beverly Hills concealer


Som ni såg igår så fick jag hem tre concealers. Dessa är av märket Anastasia Beverly Hills och nyanserna jag fått är 0.5, 1.0 och 1.5 vilka är perfekta för mig med min varma relativt ljusa hudton med mycket blå/lila och ringar under ögonen.

Konsistens? Krämig som tusan. Behöver bara dutta lite lätt med pensel för att få med produkt upp, vilket jag älskar. Den är tillsammans med penseln jag fick med också otroligt lättapplicerad och blendas lätt ut med fingrar eller svamp.

Många concealers jag testat blir lätt torra och kakiga, de här är så långt ifrån allt det och känns nästan återfuktande och rentav smälter in i huden. Det fina är att de också sitter som berget, användes flertalet timmar igår och rörde sig inte ur fläcken. Jag är frälst! Och de trollar bort mina ringar i ett kick vilket typ ingen annan concealer lyckats med! Hurra för det.


Min högra sida är orörd och där ser ni en hint av mina mörka ringar vilka är riktigt hemska vissa dagar. Med nyans 1.0 trollade jag bort det (vänstra sidan) och kände mig direkt flawless vilket jag i övrigt mest känner mig med en heltäckande bas. Såg direkt hundra gånger piggare ut!

Jag tycker att denna produkt bör finnas i varje sminkväska för den gör under. Enda att tänka på är att vara lätt på handen och inte få med för mycket produkt då den istället kan bli rena röran, ta lite i taget och bygg istället upp för önskad täckning.

Är jag kär? Jag tror så och hoppas på en lång och givande relation.

Du hittar concealer och massa annat från ABH hos Finest Cosmetics.

//Trying out my new concealers from ABH and I have to say they’re creamy as hell which I love. You need this product, I promise you that!

*Pressutskick

Ett svar

Lämna ett svar