Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

150616 01 150616 02 150616 03

Jag har varit ett brynfreak i många många år. Började forma om dem redan på lågstadiet och det är nog sedan dess som jag är hooked. På gymnasiet hade jag helt avrakade bryn för att kunna forma dem efter dagsform och humör. Har haft alla möjliga former och färger. Sedan ett tag tillbaka så kände jag att det var dags att go back to normal så nu sparas varje litet strå ut (nästan). Då jag är naturligt ljus så är mina bryn väldigt ljusa, så jag färgar dem mörkt bruna men det är inte alltid att det räcker, så därför ska jag nu presentera min nya bästa vän.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz är en riktig överraskning för mig. Kommer nog ha svårt att toppa denna brynprodukt, speciellt när jag behöver göra snabba OCH snygga bryn, t.ex. då jag ska iväg tidigt på morgonen till kontorsjobbet och hellre snoozar en stund längre än att lägga på tok för mycket tid framför spegeln. Pennan är av skruvfunktion så en tar bara fram så mycket av spetsen du behöver och då den inte behöver vässas så räcker denna förmodligen längre än en vanlig vässpenna. I andra änden är det en brynborste vilken är perfekt för att borsta igenom efter att en fyllt i brynen, resultatet blir jämnt men också väldigt naturligt.

*Pressutskick

Lämna ett svar