Anastasia Beverly Hills Beauty Bar

Ni som hängt med ett tag vet att jag är en sucker för Anastasia Beverly Hills. Efter jobbet fick jag hos Presskontakterna klämma och känna på massa fint, tillsammans med Emma, på ett skönhetsmingel. Jag har en del av produkterna sedan tidigare, men här nedan ser ni några saker på min önskelista (jag vill typ ha allt).
  

   
Sortimentet känner ni säkerligen igen, och om några månader dyker det upp betydligt mer på den svenska marknaden från detta hypade (med all rätt) märke. Längtar ihjäl mig!

I Sverige finns märket på t.ex. Åhléns och Kicks, och inte minst hos den nordiska distributören för Anastasia Beverly Hills – Finest Cosmetics – vilka också var de som visade upp produkterna idag. 

Mycket bra avslut på en trött arbetsvecka. Tack till alla inblandade!

3 svar

Lämna ett svar