Alla hjärtans med LUSH

Drygt en månad kvar till Alla hjärtans dag, och det kommer snart också märkas i butikerna. Imorgon, 13/1, släpper LUSH sin hjärtliga kollektion och produkterna är färska, djurvänliga och självkonserverande. Ett bra sätt att visa kärlek på, genom att köpa produkter med ingredienser som värnar om inte bara oss människor utan också om djur och miljö.


Cupid, badbomb, 55 kr
Supergullig badbomb med doft av ros, bergamott och viollöv-absolut. Perfekt för att sätta hjärtan i brand!


Over and over, badbomb, 69 kr
Badbomb med lime och fänkålsolja som doppats i kakaosmör. En explosion av rosa, orange och guld väntas.


Unicorn Horn, bubbelbit, 69 kr
Alla vet att enhörningar finns, ja, och tänk då detta fina färgglada horn som gör badet magiskt. Lavendel har en avkopplande effekt och neroliolja ska öka serotoninnivåerna i hjärna. Precis så sagolikt som jag önskar.

Obs! Inga enhörningar kommer till skada vid producering av denna bubbelbit.


Kiss me quick, tvättkort, 29 kr
Detta kort tar en med sig in i duschen och löddrar upp, och förutom som tvål funkar den också som schampoo. Färskt äpple och enzymrika oljor av citron och lime. Perfekt att ha med på resan.


Lovestruck, badbomb, 69 kr
En emoji fylld av citron och geranium som smulas under rinnande vatten. Ett varningens tecken från LUSH, den kan göra dig emoji-tionell. Ha ha ha!


Two hearts beating, badolja, 39 kr
Två hjärtan som flätats samman. En blandning av ylang ylang och rosolja i en magi av korall och magentafärger. Badet fylls upp av mjukgörande ekologiskt kakaosmör och mandelolja.

   

Det släpps också ett gäng paket fyllda med produkter från kollektionen. Ett letade sig hem till mig…


Love and kisses, paket, 389 kr
För en mysig hemmakväll samsas fyra produkter i detta paket för ett evigt lyckligt slut. Alla produkter går att köpa separat, styckpris står efter varje produkt.


Prince charming, duschkräm (89 kr/100 g)
Söt marshmallowrot och vaniljstånginfusion, med färsk granatäppeljuice och grapefruktlja som ska dröja sig kvar på huden. Jag vill alltid ha färgglada duschkrämer!

Love Spell, massagekaka (99 kr)
Fylld av nyponsirap och kryddig nejlika-absolut. Innehåller rättvisemärkt ekologisk aloe vera-gel som ska lindra rodnad, neroli och ekologisk citronmyrten piggar upp.

Love you love you lots, tvål (65 kr/100 g)
Fyra sorters ros tar plats i denna löddrande skönhet – rosbladinfusion, rosolja, rossirap samt färska rosblad. Kärlek på hög nivå!

The Kiss, läppskrubb (115 kr)
Blandning av fint havssalt, socker och rättvisemärkt kakaosmör mjukar upp läpparna. Smakar sött och under locket gömmer sig också små ätbara hjärtan.

     

Jag kommer såklart kasta mig direkt över badprodukterna, om inte sambon tar dem, och duschkrämen får flytta in så fort min nuvarande tar slut… jag är helt ärligt nyfiken på alla produkter för det här fick mitt hjärta att slå lite snabbare.

   

Kollektionen består totalt av fjorton produkter, så det finns fler kärlekar att upptäcka än vad jag visat ovan. Fem olika färdiga paket kommer också finnas tillgängliga, vilket är en perfekt present till någon du håller kär.

Kollektionen hittas i LUSH butiker samt online. Kollektionen är tillgänlig from 13/1.

*Pressprov

Lämna ett svar