Akademikliniken – injektionsbehandling

Minns ni detta (länk till tidigare inlägg)? Den helt overkliga Akademikliniken-vinsten i form av värdecheck på injektionsbehandling, som jag lyckades vinna på Daisy Beauty Expo.


Idag efter jobbet var det dags, nålrädd som jag är, på Akademikliniken Walk in Clinic Stureplan för konsultation och ev behandling. Fick ett trevligt mottagande, tidig som jag var, och satt sen och väntade. Sedan blev inget som jag tänkt mig…

Sofia, som jag hade tid hos, meddelade att det ärr jag hade tänkt ”åtgärda” inte alls skulle funka att fylla upp med filler. Snarare slipa ner med laser. Sedan pratade vi om lite andra filleralternativ, och att jag kanske inte var helt rätt person – då jag inte har något så uppenbart att åtgärda (yay!). Konsultationen slutade ändå med att jag fick Emervel classic i nasolabialvecken (näsa-mun-vecken) och jävlar i min låda vad lite kan göra så mycket.


Väl hemma, glansig och… Ja, slät! Tjoho! De som inte läser detta kommer nog inte kunna peka på vad som ändrats, mer än att jag ser fräschare ut – och har föryngrats lite:) På bilden ser ni också det lilla sticket som snart är ett minne blott. Ser likadant ut på motsatt sida.

Jag är otroligt nöjd med mottagandet, upplevelsen och resultatet. Och nej, hela beloppet gick inte åt – långt ifrån – och jag måste säga att jag är så löjligt glad över AKs professionalism kring detta. De hade kunnat försöka pracka på mig ett otal injektioner bara för att jag kom med denna summa, men det var verkligen snarare att ”vi kan inte göra så mycket med dig, och speciellt inget som formar om, om du själv inte funderat på det”. En ärlig och snygg konsultation!

Nu får vi se hur länge detta håller (individuellt men snitt är väl drygt ett år), och hur jag spenderar det kvarstående på värdechecken. Får se till att skaffa lite djupare linjer, haha.

* Detta inlägg är baserat på en vinst, helt utan förbindelser kring inlägg eller dylikt. Denna vinst är heller ingen betalning för mina åsikter, då mina inlägg alltid bygger på egna åsikter och upplevelser.

Lämna ett svar