Ain’t feelin’ blue

Jag gillar inte grejen med att en produkt enbart kan användas till en sak. Jag kletar gärna läppstift på kinderna, har blusher på ögonlocken, ögonskugga i brynen, rouge på läpparna… Ja, ni fattar grejen.

Idag hamnade Yves Rochers Botanical Eye Color Pencil i färgen Bleu Paradis på läpparna. Den är härligt krämig i konsistensen och skimrar så fint. Toppade med lite Vaselin för ännu mer glans, och hur snyggt? Galet!

Obs! Tänk på att inte lägga produkter vid t.ex. ögat som inte är avsett för ögat, om du inte ved vad det innehåller. En vill ju inte få irritation eller dylikt.

//I like using products in more than one way. Having lipstick on my cheeks, blusher on my eye lids etc. Today I used Yves Rochers Botanical Eye Color Pencil in Bleu Paradis on my lips. Ain’t it adorable? Just keep in mind not to put any products which can irritate on your eyes for example.

2 svar

  1. Tycker det är skitsnyggt med färgglatt på läpparna! Men däremot jobbigt att man måste kleta på nytt hela tiden, för det nöts ju bort allt eftersom, och blir typ en rand mitt på läppen… 😛

Lämna ett svar