ACO Micellar Cleansing Water

Jag gillar verkligen micellärvatten de där varma dagarna, när jag inte har så mycket smink i ansiktet och snabbt vill rengöra. Det är också en bra produkt för snabb rengöring på morgonen. Mina favoriter kommer från Bioderma samt Mádara men en klar utmanare är denna, Micellar Cleansing Water från ACO

Produkten beskrivs som en 3-i-1 då den rengör, avlägsnar makeup och även återfuktar. Innehåller provitamin B5 och hyaluronsyra. Ska passa alla hudtyper.

Micellärvattnet tas på en bomullsrondell och stryks sedan över ansiktet. Hur funkar det med smink? Med mascara kan man behöva ta en extra gång, men annars följer det mesta smink och orenheter med. Tyngre makeup kräver några extra bomullsrondeller, likaså med vattenfasta produkter – då kan det vara ett bättre alternativ med ”vanlig” cleanser.

Hur som. Helt oparfymerad och känns väldigt skonsam på huden, och funkar ypperligt vid lättare makeup (inte testat på full face), eller bara för att lätt rengöra. Den är också lätt återfuktande men någon form av fuktkräm efteråt är att föredra.

89 kr och finns på apotek.

Har du testat något micellärvatten som du gillat?

*Pressprov

2 svar

  1. Roligt när man finner produkter till bra pris som fungerar. Jag har Bioderma och Beut’e Pacifique som jag varvar med. Däremot så tålde jag inte Decleors micellärvatten till min känsliga hud. Tack för tipset 😊
    Hälsningar Mona

Lämna ett svar