Acasia Skincare Brighten Me Up Sheet Mask

Jag har tidigare skrivit om Acasia Skincares sheet masks. Nu har deras tredje i ordningen lanserats, och jag har hållt mig ända sedan januari att testa det exemplar som jag då fick med mig hem. Tills nu…

Nykomlingen Brighten Me Up Sheet Mask är fullproppad med serum innehållande C- vitamin, E-vitamin och hyaluronsyra vilka ska ge fukt, lyster, spänst samt jämnare hudton med mindre synliga fina linjer. I serumet hittas även osilift och extrakt från äppelstamceller. Dessa ska hjälpa hudens naturliga regenerering samt förbättra skyddsbarriären.

Precis som tidigare masker från Acasia Skincare har masken öglor för öronen samt en extra del som sitter under hakan, denna också med öglor för bästa passform.

Jaha, det här börjar kännas fjantigt men kom igen Acasia… ni har överträffat er själva igen! Min hud var efter 20 min med masken så galet jämn, utslätad och med så fin lyster, och jag kräver snart att ni tillverkar serum som alla era sheet masks är indränkta i. Ni är bäst, igen!

Lämna ett svar