Acadermia

Igår hängde jag på Acadermia som tillsammans med Allt för Hälsan och Fitnessfestivalen under helgen hade intagit Stockholmsmässan. Acadermia är en skönhetsmässa öppen för alla nyfikna och bjuder på det mesta inom skönhet. Utställarna hade mässpriser på många produkter och det fanns absolut tillfälle för att fynda. Jag, Emma och Jasmine strosade runt bland alla montrar och vissa stannade vi längre hos än andra.

Några av höjdpunkterna har jag så klart förevigat…

img_1867
Marina Miracle är ett norskt naturligt varumärke med väldigt spännande produkter. Nyhet på plats var Amaranth Face Oil – mer om denna så fort jag hunnit testa.

img_1866
Underbara Mette bakom M Picaut förgyllde vår dag, som vanligt, med sin underbara personlighet OCH med sina nyheter. Kroppsvård here we go!

img_1963
Grazette of Sweden har jag inte tidigare testat men förpackningarna är superfina och jag hoppas att mitt svall gillar innehållet.


Yarok är ett nytt varumärke för mig, som jag introducerades för tidigare i veckan och fick nu möjlighet att klämma och känna lite mer.

img_1961
Ett stort ha-begär infann sig hos Annemarie Börlind. Den här masken som också är peelande behöver flytta in hos mig.

img_1958
c/o Gerd har toppenprodukter som min hud verkligen gillar.

img_1950
Lacqua från L.Y.X Cosmetics är nagellacket som är vattenbaserat!

img_1951
Inglot, jag vill ha typ allt!

img_1954
Esse bjöd inte på några nyheter men hintade om att något stort är på gång under 2017. Så nyfiken!

img_1955
Maria Åkerberg lanserar Salt Scrub White Chocolate.

Efter fyra timmar kände vi oss klara och jag åkte hem med lite tyngre packning. Mässan var bra, och det var skönt att kunna riva av allt på bara några timmar. 

Nu är det mycket som ska testas och jag skulle vilja visa er allt på direkten, men återkommer såklart med mer utförliga inlägg framöver. 

Ett svar

Lämna ett svar