A LUSHy Christmas

Det är mindre än tre månader till jul(!) och det börjar också märkas i butiker och bland olika varumärken. LUSH släppte häromdagen sina julprodukter, där allt i kollektionen är självkonserverande! Jag har fått hem ett gäng och jag har också hunnit testa några av dessa.

image
Northern Lights, badbomb, 59 kr/st
Badbomb med ylang ylang och jasmin för ett uppiggande bad, med drömmar om norrsken.

image
Shoot For the Stars, badbomb, 65 kr/st
Honungsdoftande skimrande stjärnor möter den koboltblå himlen – med doft av brasiliansk apelsin och bergamottolja.

image
Santasaurus, återanvändbart badskum, 89 kr/st
Här möts brasiliansk apelsin- och bergamottbubblor i ett badskum på pinne. Låt bubbla under rinnande vatten och avlägsna den söta santasaurusen vid lagom skummande, och använd resterande till kommande bad.

image
Never Mind the Ballistics, badbomb, 65 kr/st
Här samsas lime- och söt vildapelsinolja tillsammans med kakaosmör och färska bananer. Även om jag inte använt denna än så har jag gått och sniffat, och längtar efter att få sjunka ner i ett brusande bad tillsammans med denna badbomb.

image
Bubbly, duschgelé, 85 kr/100 g
Jösses, sötapelsinolja och färsk grapejuice i en underbar kombination gör att duschandet blir magiskt, och jag vill aldrig sluta duscha. Gillar man citrus så är denna to die for!

image
Snow Fairy, kroppsbalsam, 129 kr/100 g
Tänk dig sockervaddsdoftande kroppsbalsam, som masseras in på kroppen i duschen och sedan sköljs av. Efter lämnas en insmord hud, med sötaste doften och utan behov av kroppslotion. Ekologiskt kakaosmör, mango och avokado verkar för att mjukgöra och återfukta huden. Jag dör så gott den doftar! Att tänka på är att händerna känns extremt feta efteråt och kan behöva tvättas med något fettlösande, speciellt om en ska fixa med håret direkt.

image
Sleepy, bodylotion, 225 kr/240 g
En lotion som doftar himmelskt gjord av en mild havreinfusion, lugnande lavendelblomma och söt tonka-absolut. Jag känner doft av mjuk pepparkaka, och vill bada i denna. Lätt skimrig och känns inte det minsta kladdig efter applicering. I love!

image
Sugar Plum Fairy, läppskrubb, 99 kr/25 g
En nödvändighet då mina ständigt torra läppar behöver extra hjälp under kalla årstiden. Socker, dadlar och körsbär skrubbar och mjukgör, och gör munnen redo för cerat eller en läppfärg. Dutta på lite, skrubba och slicka av överflödet.

Sugar Plum Fairy, läppfärg, 99 kr/4 g
Efter skrubb kommer läppfärg, som vi säger här i Sthlm. Kalaharisk melon och ekologisk jojobaolja hjälper till att återfukta läpparna och ger ett fint skimmer. Doftar av sötapelsinolja och denna lila färg ger ett skirt pussvänligt plut.

Jag älskart och ser verkligen fram emot att använda dessa godingar framöver. Favoriten är nog Bubbly, tätt följt av Sleepy. Känner också starkt att jag behöver springa inom LUSH i dagarna och sniffa på alla andra julprodukter. Alla produkter hittas på se.LUSH.com samt i deras butiker. 

*Pressprov

5 svar

Lämna ett svar