Glossybox augusti 2015

 

Så, dags att visa innehållet i min Glossybox för augusti.

Manna Kadar Cosmetics Lash Primer
Prisvinnande primer som bygger upp och framhäver fransarna samtidigt som de fårnäring. På natten fungerar den som ett vårdagen och återfuktande balsam och på dagtid är det en utmärkt bas som förhöjer effekten av mascaran.
Pris: 219kr/4g

ACO Sun-Kissed Self Tanning Face Cream
Förläng sommarens bränna med denna ansiktskräm med brun-utan-sol-effekt som hjälper till till att bygga upp en naturlig och jämn solbrun ton. Passar bra att använda som bas innan makeup.
99kr/50ml

Kueshi Anti-Cellulite Booster
Ge din hud en riktig boost. Denna berikade lotion återfuktar och bevarar hudens elasticitet samtidigt som den har en uppstramande effekt. Med andra ord är det en hudlotion med många möjligheter.
189kr/200ml

Emité Make Up Eye Shadow Brush E144
Framhäv dina ögon med hjälp av denna ögonskuggsborste från det professionella, svenska makeupmärket Emité Make Up. Den konformade borsten är perfekt att skapa djup vid globlinjen.
Pris: 250kr

Hot Makeup Lip Balm
Få mjuka och sunda läppar med detta återfuktande och mjukgörande läppbalsam som kommer i en söt förpackning. Framtaget i samarbete med Glossybox.
Pris: 55kr

Boxen är absolut till belåtenhet. Känns som att alla produkter kan komma till användning, och det är ett sjukt bra betyg. Längtar redan till nästan box!

//Showing my latest Glossybox!

Lämna ett svar