Yves Rocher Rouge Vertige Liquid Balm

*Innehåller affiliatelänkar*

Yves Rocher släpper under mars månad sitt vårdande läppglans Rouge Vertige Liquid Balm, och det kommer i fjorton nyanser varav ett är helt transparent. Glansen innehåller körsbärsolja som ska ge näring och glans. Produkten utlovas också vara klibbfri.


02, 09, 11 och 08 – fyra nyanser som hittat hem till mig.

Glansen är otroligt följsamma och glider verkligen på läpparna, och de är allt annat än klibbiga. Doftar lagom sött också. De lämnar en fin färg på läpparna, men är samtidigt väldigt skira. Efter mat och dryck har det mesta av glanset försvunnit men en hint av färg sitter fortfarande kvar, och läpparna känns mjukare. För mig är det här en perfekt dagprodukt där läpparna behöver lite lätt färg och mjukgörande glans, och ja, de två nyanserna till höger är mina favoriter.

Cirkapriset är 129 kr, och landar online och i butik under mars månad, se till att spana in alla nyanser då!

*Pressprov

2 svar

  1. Har du något tips på mer färgiga läppglans/läppstift som har mjukgörande effekt? Jag känner mig så bar utan läppstift, men läpparna blir ju liksom ”kvävda” och superstora med haha. Kram!

    1. Hej Linnéa,
      Jag gillar Iduns läppstift och läppglans väldigt mycket. Sitter bra och har mycket fina ingredienser. Även deras matta stift är bra, annars bör du undvika matta vilket oftast brukar vara torra. Annars gillar jag Burt’s Bees tintade lipbalm, men då blir det inte lika mycket färg. Det är nog de produkter som jag gillar bäst för både färg och fukt:)

Lämna ett svar