Yves Rocher Moisturizing Cream Lipstick Brun Chocolat

*Detta inlägg innehåller affiliate-länkar*

Yves Rocher Moisturizing Cream Lipstick Brun Chocolat 01 Yves Rocher Moisturizing Cream Lipstick* är ett vårdande läppstift, med en formula som ger både färg och fukt. Formulan innehåller välgörande ekologisk sesamolja, aprikosolja, nyponros och sheasmör som tillsammans gör läpparna mjuka och smidiga.

Yves Rocher Moisturizing Cream Lipstick Brun Chocolat 02Enligt produktinformation ska ett lager räcka för ett jämnt resultat en intensiv och hållbar sammetslyster.

Yves Rocher lipstick
Jag vill inte påstå att det bara är ett lager med färg på mina läppar, snarare fem. Formulan är skir och glossig, och förmodligen lite för skir för min smak vilket gjorde att jag tokapplicerade lager på lager. Med en läppenna under kommer dock det lösa biffen för jag gillar verkligen det glossiga. Och färgen, den är sådär perfekt brun med röda inslag, och om den återfuktar mina annars torra läppar så är jag nöjd.

Du hittar produkten här*.

2 svar

Lämna ett svar