Yves Rocher – med doft av hallon och pepparmynta

* Inlägget innehåller affiliatelänkar *


Yves Rocher har släppt en mängd nya produkter som tar hand om kropp och själ – naturens njutning. Tre olika serier för olika sinnesstämningar – Relaxing, Sensual och Energizing – innehållande olika dofter och produkter. Jag har fått hem en duschgel samt en kroppslotion från Energizer-serien med underbara doftkombon hallon och pepparmynta.

Yves Rocher har i dessa valt ut essens från pepparmynta, för en intensiv friskhet och då den är sval och fräsch blir den tillsammans men den friska och syrliga hallondoften en fantastisk kombo!

Energizing Bath and Shower Gel – Raspberry Peppermint

Duschgelen är berikad med välgörande gel från Aloe vera från ekologiska odlingar. Innehåller mer än 98 % ingredienser med naturligt ursprung.

Kostar 59 kr.

Energizing Body Lotion – Raspberry Peppermint

Detta är en kroppslotion berikad med sheasmör som gör huden mjuk och len igen. Innehåller mer än 97 % ingredienser med naturligt ursprung.

Kostar 85 kr.

När jag doftade på dessa första gången drömde jag mig snabbt bort och kunde inte sluta sniffa. Duschgelen är bra men önskar att doften hade suttit kvar längre, men i duschen känns den fräsch. Tur nog kan doften förlängas med kroppslotion och jag har märkt att jag själv ligger och nosar på mina armar även om denna doft också avtar, om än inte lika snabbt. Kroppen känns hur som len och mjuk. Så, båda produkterna gör vad de ska, och jag får helt enkelt acceptera att doften försvinner en del. Jag gillar dem ändå!

Båda flaskorna är återvinningsbara och innehåller återvunnen plast.

Du hittar dessa två och en mängd fler fina produkter Yves Rocher. Se till att spana in övriga doftkombinationer!

* Pressprov

2 svar

Lämna ett svar