YAG ögonskuggor

yag-002
På Hud & Kosmetikmässan för ett gäng veckor sedan gjordes en upptäckt. Ett för mig tidigare okänt märke blev något jag inte kunde sluta tänka på, och jag bara längtade efter att få testa. Nu har jag fått hem ett gäng produkter från detta märke – YAG. Ekologisk mineralmakeup från Halmstad, och ögonskuggorna är de jag vill visa först. De är så fina!

yag-003Rose Gold, Jade, Soft Pink och Star White – fyra härligt skimriga nyanser.

YAG har runt 20 styck nyanser av sin ögonskugga och de kommer i små burkar, och skuggan ses ligga i formen  av en briljant. Sött! Allt är fin men kruxet med förpackningen är att få ut rätt mängd, och jag rekommenderar att börja med lite och sen skaka ut mer (t.ex. i locket) vid behov. Att få tillbaka produkt i burken genom de tre små hålen är annars mission impossible, vilket jag tycker är lite trist.

yag-004

Skuggorna har bra pigmentering, men magin sitter i att leka med primer, då flera av färgerna blir helt annorlunda och oftast finare. Jag använder mig nedan av YAGs egna primer, en dryg och hård produkt som med lite kärlek appliceras lättast med fingret.

yag-001Swatchade utan kontra med primer. Rose Gold, Jade, Soft Pink och Star White.

Jag ser fram emot att bygga looks utifrån skuggorna, och kan inte säga nåt dåligt förutom att jag just tycker att förpackningen skulle kunna gå att göra smidigare, där skugga lätt bör kan skakas tillbaka för att minska spill. I övrigt så älskar jag produkten!

Skuggorna kostar 169 kr/st vilket jag tycker är ett bra pris, och jag tycker det är så roligt att upptäcka svenska märken som brinner för att göra bra produkter. Lär mer och shoppa på yagsweden.com.

Well done YAG.

*Pressprov

Lämna ett svar