Wella Trend Vision Award

Igår (lördag) var det, som ni säkert förstod, Wella Trend Vision Award 2016 där jag ställde upp som modell i Color Vision-kategorin. Askul!

Jenny Balchin/Björn Axén som jag modellade för var en av 10 finalister och på tre timmar skulle färgmagi skapas, i Wellas studio med jurymedlemmar som observerade processen.


Team Balchin träffades redan 9,30 på Björn Axén, där jag också fick makeup och Jenny finslipade frisyren hon skapade på mig i tisdags.

IMG_0636
Sabina (trainee på Björn Axén & denna dag även frisörassistent) tillsammans med Jenny.


Wella Studion, fylld med finalister i de båda kategoerierna Creative och Color, tillsammans med modeller och assistenter.


Team Balchin.

160903 001
Fru finalist. Så himla snygg!


Efter blekning och neutralisering fick jag grå och svarta partier i främre delen av håret. Vissa delar blev randiga, andra delvis färgade på längden… Älskart!

160903 002
Jag har aldrig tråkigt.


Tadaaa! Foton ger inte håret det minsta rättvisa för det är 1000 gånger snyggare i verkligheten.


Och i nacken gömmer sig ett gult parti.


Inspirationen till mitt hår? Päls!

Efter att bedömning skett av jury och att vi fått i oss lite mat så begav vi oss med buss till Södra Teatern där Wella Live skulle gå av stapeln. Fotografering och koreografi på nolltid, på gott och ont, sedan var det dags för väntan. Tids nog fick vi i Color gå catwalk, och sen tillbaka backstage för mat och vin. Kl 21 korades vinnarna och jag har inte varit så nervös på länge. Tyvärr blev det ingen pallplats, vilket jag fortfarande inte förstår, men vi var glada ändå och jag är galet impad av Jennys jobb och teknik. Hon är grym!


Stockholmsnatten infann sig och efter vin och bubbel begav jag mig hem med coolaste frisyren.

Lämna ett svar